Find de bedste mobilpriser

1 år siden |  0 comments  |  Teknologi

Når man skal lede efter en god mobil til en god pris er prisen for det meste ikke fast. Mange forhandlere har en buffer at gå på, og det gør at prisen på en bestemt telefon kan variere en smule. I sidste ende vil de svingende priser gøre, at man kan betale 4-500 kroner mere eller mindre for en telefon.

Den bedste mobilpris kræver lidt research og det er selvsagt ganske gratis men kan ende med at spare dig en del penge. Du får her tips til, hvordan og - ikke mindst - hvor du kan søge efter de bedste mobilpriser.

De bedste mobilpriser finder du på nettet


Både iPhones og Android-telefoner kan variere i pris. Køber man telefonen hos den “direkte” forhandler vil man ofte betale den højeste pris. Det vil sige, at man med fordel kan gå til sin lokale forhandler og tjekke prisen, da den her vil være lavere.

Online research er kilden til den bedste mobilpris. Søger man på nettet vil man få klart det største udbud af mobilpriser, og her er konkurrencen mellem forhandlere af mobiler til at tage at føle på. Mange online forhandlere reklamerer med at gå under andre forhandleres priser, fordi de ved at det i princippet lyder tillokkende - men pas på.

Her er der ofte ikke det helt store at spare - man kan i de fleste tilfælde i virkeligheden bare komme til at lade sig rive med, og det kan - set fra en forhandlers synspunkt - eksempelvis medføre tilkøb af accessories eller abonnementer.

Overvej en lidt ældre model


De bedste mobilpriser finder man ofte, når nye modeller udkommer. Både Samsung, Apple, HTC og andre mærker lancerer hvert halve til hele år nye telefonmodeller, og det gør at priserne på de “gamle” modeller falder gevaldigt. Har du forelsket dig i en model, der ikke nødvendigvis er den nyeste eller bedste model fra det bestemte mærke, kan du være heldig at spare 1000-2000 kroner.

Vær blot opmærksom på, at både iPhone, Samsung og alle de andre er smarte - de vil sørge for, at der inden for de næste par år kommer opdateringer og markant bedre telefoner, der vil gøre, at den model, du vælger at købe måske ikke kan følge med.

Er du ligeglad, og kan du godt klare dig to år med en fin telefon, vil dette være det smarte valg for dig. De bedste mobilpriser finder du altså på denne måde ved simpelthen at bladre tilbage i kataloget og vælge den forrige model. Find de bedste mobilpriser, her

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

BilligToner.dk oplever stor succes

Printere er en vital del af den daglige arbejdsgang, både i erhvervslivet såvel som hjemme hos private. I erhvervslivet ser man typisk, at firmaerne investerer i store og avancerede printere og kopimaskiner, da det kun er disse, der formår at dække d...

Read More...

Bliv klogere på virksomheder med Crawlr

Ønsker du at blive klogere på hvad der sker i verden med virksomheder og generelt inden for business så kan det være, at du skal sørge for, at du af og til, og måske endda dagligt lige går ind og ser hvad der sker på Crawlr for her kan du se de nyest...

Read More...

Lav din egen flotte hjemmeside

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed for nogen, at internettet er blevet en ting, som vi simpelthen ikke kan leve uden længere. Der er så utrolig mange ting, der er gået hen og er blevet digitaliseret, og det vil sige, at der er ekstremt mange t...

Read More...