Valg af livemusik til din fest

10 måneder siden |  0 comments  |  Andet

Skal du holde en fest i det nye år, og er på udkig efter noget livemusik til begivenheden, kan det være svært at udvælge den rette kandidat til jobbet. I dette indlæg på Berita.dk vil vi prøve at gøre dig en smule klogere på hvad du skal bide mærke i, i forhold til at give dig den bedste musikoplevelse på din festdag.

Festens tema: Hvad er det for en fest du skal holde?

Det er altid vigtigt at kigge på festens tema, da det naturligvis har en stor betydning i forhold til valg af den live-musiker du skal hyre til begivenheden. De fleste musiker har en favoritgenre, hvor de gør det bedst. Det hænger ligeledes sammen med, at det er svært at blive 100-meter løber inden for alle musikkens facetter.

Der er forskel på om det er musik til et guldbryllup, eller musik til en privatfest.

Antal gæster: Hvor stor er den fest som skal afholdes?

Snak altid med kunstneren forinden, da nogle vil foretrække at spille på mindre lokationer, eftersom de er bedst til disse intime og akustiske optrædener, mens andre gerne vil op på en stor scene – afhængig af om de kommer alene, eller spiller alene.

Få en dialog omkring dette forinden, fordi det er ikke helt ligegyldigt, hvis man eksempelvis kun har erfaring med mindre spillejobs, men hvis du som kunne reelt set efterspørg noget andet.

Personlighed: Selvom der kommer en professionel kunstner og spiller til festen, betyder det ikke at du ikke kan være med til at sætte et personlig præg på indslaget. Det gør bestemt ikke noget, at dine gæster kan mærke at det er dig der har arrangeret begivenheden, og fået talt med kunstneren forinden, sådan man kan mærke din personlige side til festen. Dette skaber ligeledes også en bedre oplevelse – både for musikeren og gæsterne.

Pris: Prisen er selvfølgelig heller ikke helt ligegyldig. Det er vigtigt at man har vurderet sit budget på forhånd, da det oplevelsen i princippet kan nå at blive ødelagt på forhånd, hvis man personligt har overskredet et planlagt budget.

Dette er næsten ligegyldigt, om der er tale om musik, mad eller lokaler til festen – det er blot afgørende at have nogle klare retningslinjer i forhold til hvor meget der må bruges – og på hvad.

Vi håber ovenstående tips har været med til at gøre dig lidt klogere på, hvad der skal fokuseres på når du hyre en livekunstner til festen.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Kom i krigerhumør: Køb et hardball-våben hos E-tech

Hos E-tech kan drømmen om et rigtigt våben blive til virkelighed, uden at du behøver tage jagttegn. Her kan du købe Hardball-våben, der hverken er farlige eller svære at bruge. Kunne du tænke dig at pr&...

Read More...

Salomon gjorde forskellen tydelig

Erik er 25 år gammel, arbejder som fysioterapeut og løber i sin fritid. Og dertil har han et budskab, som bare skal ud. ”Det der er så fedt ved dem er, at de har et stort udvalg af Salomon”. Erik taler selvfølgelig om de løbesko, der gjorde at han fi...

Read More...

Derfor skal du skifte til e-cigaretten

Kalenderen skriver 2018, samt vejret udenfor viser sig igen fra sin kolde side. Det kan derfor være meget fristende at være sæsonryger, eftersom at det nuværende vejr ikke ligefrem er spændende at befinde sig i. Om ikke andet, så vil du nok også som...

Read More...