Valg af livemusik til din fest

9 måneder siden |  0 comments  |  Andet

Skal du holde en fest i det nye år, og er på udkig efter noget livemusik til begivenheden, kan det være svært at udvælge den rette kandidat til jobbet. I dette indlæg på Berita.dk vil vi prøve at gøre dig en smule klogere på hvad du skal bide mærke i, i forhold til at give dig den bedste musikoplevelse på din festdag.

Festens tema: Hvad er det for en fest du skal holde?

Det er altid vigtigt at kigge på festens tema, da det naturligvis har en stor betydning i forhold til valg af den live-musiker du skal hyre til begivenheden. De fleste musiker har en favoritgenre, hvor de gør det bedst. Det hænger ligeledes sammen med, at det er svært at blive 100-meter løber inden for alle musikkens facetter.

Der er forskel på om det er musik til et guldbryllup, eller musik til en privatfest.

Antal gæster: Hvor stor er den fest som skal afholdes?

Snak altid med kunstneren forinden, da nogle vil foretrække at spille på mindre lokationer, eftersom de er bedst til disse intime og akustiske optrædener, mens andre gerne vil op på en stor scene – afhængig af om de kommer alene, eller spiller alene.

Få en dialog omkring dette forinden, fordi det er ikke helt ligegyldigt, hvis man eksempelvis kun har erfaring med mindre spillejobs, men hvis du som kunne reelt set efterspørg noget andet.

Personlighed: Selvom der kommer en professionel kunstner og spiller til festen, betyder det ikke at du ikke kan være med til at sætte et personlig præg på indslaget. Det gør bestemt ikke noget, at dine gæster kan mærke at det er dig der har arrangeret begivenheden, og fået talt med kunstneren forinden, sådan man kan mærke din personlige side til festen. Dette skaber ligeledes også en bedre oplevelse – både for musikeren og gæsterne.

Pris: Prisen er selvfølgelig heller ikke helt ligegyldig. Det er vigtigt at man har vurderet sit budget på forhånd, da det oplevelsen i princippet kan nå at blive ødelagt på forhånd, hvis man personligt har overskredet et planlagt budget.

Dette er næsten ligegyldigt, om der er tale om musik, mad eller lokaler til festen – det er blot afgørende at have nogle klare retningslinjer i forhold til hvor meget der må bruges – og på hvad.

Vi håber ovenstående tips har været med til at gøre dig lidt klogere på, hvad der skal fokuseres på når du hyre en livekunstner til festen.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan får du massere af sjov og spænding ved at spille casino på nettet

Michael er en helt almindelig dansker. Han er 54 år gammel og bor på Falster sammen med sin kæreste og deres hund Muffi. Han har et IT konsulent job hvor der nogle gange er meget at lave, og andre gange er der mindre. Men han kan godt lide på trods a...

Read More...

Find ud af hvad en kontorstol er på Wikipedia

I gamle dage løb man hen til byens gamle kloge mand eller kvinde, når man skulle have svar på nogle af livets store og vigtige spørgsmål. Der er dog sket meget siden, og selvom der stadig er gamle kloge mænd og kvinder, bliver de ikke udspurgt i nær...

Read More...

Bedste og billigste massagestol 2016

Mange mennesker nyder en god massage, men de fleste er derfor også klar over, at dette ikke altid er en billig fornøjelse. Hvis man jævnligt bestiller tid til en massage hos en massør, kan dette godt i længden blive en forholdsvis dyr fornøjelse. Det...

Read More...