Oliesugning på en miljørigtig måde

1 måned siden |  0 comments  |  Til huset

Oliesug kan anvendes til mange formål, blandt andet til at suge spildt olie op på værkstedet. Dansk Træmel har handlet med sugeprodukter gennem mange år og har derfor et bredt kendskab til det.

Skal du have samlet noget olie op fra gulvet på autoværkstedet? Dansk Træmel har et stort kendskab til og udvalg af oliesugning.
Hvis du har brug for et billigt oliesugningsprodukt, så er oliesugning en god løsning. Vores produkt er fremstillet af rå bøgetræ. Det er et simpelt produkt, som er udviklet, varmebehandlet og testet til at kunne virke effektivt, have en god sugeevne og alt sammen til få penge.

Oliesuget er altså både miljøvenligt, effektivt, og så afgiver det ikke farve på gulv og fodtøj. Derudover støver det heller ikke som mange andre produkter.

Oliesugning med træ er derfor en meget effektiv metode. I industrier som autoværksteder eller vejhjælp er det ofte nødvendigt med opsugning af olie eller andre væsker. Med denne strøelse kan man på en sikker og miljøvenlig metode få samlet olie eller andre væsker op fra arbejdspladsen eller vejen. Savsmuldet indeholder nemlig ikke lim, kemikalier eller lignende og forurener derfor overhovedet ikke.

Udover at det er en meget miljøvenlig metode, så er savsmuld også en nem metode til hurtigt at få klaret sugning af olie, så du har styr på afskaffelsen af det.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få sandblæst dit hus til billige penge

Sandblæsning er en af de allerbedste måder at sikre dit hus og dets facader. Mange huse har i dag rigtig mange år på bagen, men på en nem, bekvemt, effektiv og ikke mindst billig måde, kan du give dit elskede hus et tiltrængt løft. Sandblæsning er ve...

Read More...

3 gode tips til dig, der skal have nyt køkken

Langt de fleste er enige om, at det er en stor beslutning, at skulle vælge et nyt køkken. Ofte er det et køkken, der kommer til at være i huset i mange år. Derfor er det også noget, der skal ske med omhu og med tålmodighed. Der er rigtig mange forsk...

Read More...

Sådan gør du dit hjem helt personligt

Vores hjem er ofte det sted vi frakobler og slapper helt af. Det er vores, og det skal selvfølgelig også føles sådan når man passere hoveddøren og går ind i huset eller lejligheden. Vores hjem skal være det sted hvor vi virkelig kan være os selv, og...

Read More...