Kvinde: Inspiration til årets vinterjakke

11 måneder siden |  0 comments  |  Shoppingblog

Efteråret er snart slut og vi går derfor de endnu koldere vintermåneder i møde. Der er derfor for alvor brug for en vinterfrakke der kan holde dig dejlig varm. En vinterjakke behøver dog ikke være kedelig og der er også her mange muligheder for forskellige moderigtige jakker. Find her lidt inspiration og bliv klogere på hvilken slags frakke du skal vælge.

Pelsfrakke:

En pelsfrakke er utrolig elegant og dejligt varm. Det er dog ikke de mest praktiske jakker og egner sig ikke, specielt godt til vejr med kraftig nedbør. Det er dog en jakke som for alvor pifter din garderobe op og du kan bære både i hverdagen og især i weekender og til forskellige arrangementer. Her giver den ekstra elegance og du kan med fordel bære den til mange forskellige outfits.

Tumwater Coat:

En jakke som er værd at overveje. En Tumwater coat er en rigtig flot overgangsfrakke, som kommer i et mere enkelt og casual design og er en jakke som både egner sig til vinter, men også kan bruges resten af året. Overgangsfrakken kommer fra Noella og er produceret i forskellige længder og frakken kan derfor give forskellige looks, afhængig af præference.

Ruskind/læder jakker:

Sådan en jakke giver dig et mere råt look og kan give kant til din garderobe. Det er dog meget individuelt fra de forskellige jakker, præcis hvor varme de er og derfor, om det er en der egner sig til hverdagsbrug om vintereb. Mange jakker egner sig dog rigtig fint til forskelligt nedbør og er dejligt varme. Se her på de enkelte jakker og find frem til den der passer dig bedst.

Klassisk jakke:

En mere klassisk jakke er de forskellige vinterjakker produceret i uld. Sådan en jakke er utroligt moderigtig og dejlig casual, som du kan bære i alle slags sammenhænge og du også kan bære i både foråret og efteråret. Sådan en frakke er også utrolig praktisk, når det kommer til at matche den med resten af din garderobe, da den passer til alle slags stilarter.

Parkajakken:

Dette er en jakke som ikke går af mode og har været på mode i flere år. Det er en casual jakke med pels rundt i hætten, som giver det ekstra til designet. Disse jakker er dejligt varme og egner sig specielt godt til vinter. Det er dog også en jakke, som kan bæres med mange outfits og både til hverdag og fest, da den passer sammen med de fleste andre stilarter.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan finder du smukke sko af høj kvalitet

Trænger du til et par nye sko til gaderoben? Så kan det kan være svært at finde ud af hvilken type sko man skal vælge, og hvilket brand der kan levere den rette kvalitet og stil. Vores svar falder på Billi Bi. Virksomheden blev stiftet tilbage i 1936...

Read More...

2 ideer til bryllups- og konfirmationsgaver

Sommeren er på vej, med alt hvad dette indebærer: sol, ferie og varme, lange sommeraftner. Det er også på denne årstid, hvor engagementer som bryllupper og konfirmationer afholdes, hvilket jo er skønt og sjovt med en masse fester med familie og venne...

Read More...

Converse sneakers holder stadig

Har du længe overvejet hvilke mærke sneakers du skal købe, når dine nuværende sneakers er ved at gå af mode? Hvis ja, kan vi anbefale at du tager et kig på mærket Converse. Converse er ikke det største mærke, når det kommer til sneakers i Danmark, me...

Read More...