Hvor kom Bitcoins fra?

6 måneder siden |  0 comments  |  Økonomi

Der er ingen tvivl om at ét af de helt store samtaleemner i 2017 samt starten på 2018 har været kryptovalutaer, herunder primært den største af disse - nemlig Bitcoins. Men hvor kom denne valuta fra? Du har måske først opdaget den i 2017, men den har faktisk været her i lang tid, men først de senere år har det taget fart.

Hvis vi skruer tiden tilbage til 2009, hvor vi for første gang høre om denne nye digitale valuta Bitcoins. Det var ikke noget som blev slået stort op, men i den mere hårde tech verden kunne man finde en artikel på 12 sider, som blev udgivet af en på daværende anonym person, som dog gik under navnet Satoshi Nakamoto. Artiklen indeholdt en masse informationer om dette nye avancerede system, hvor det skulle blive muligt via et P2P netværk at kunne opretholde en økonomisk valuta.

Et P2P netværk er et system, hvor alle som har adgang til det både henter og deler indhold samtidigt, hvilket bringer os videre til idéen omkring Blockchain, hvilket formegentlig er et begreb du har hørt om før. Hvis du skal forestille dig hvad blockchain er, så bør du se det som en lang kæde. Hvis du betaler med en bitcoin eller overfører den til en bekendt, hvor personen her overfører den videre til tredjepart, så vil denne blockchain indeholde informationer, som beskriver den rejse den enkelte bitcoin har været på.

Det som var revolutionerende ved denne artikel var måden hvorpå man ville håndtere denne bitcoin på. Alle som betaler med bitcoins, ville være en del af denne blockchain hvor man aktivt er med til at holde netværket aktivt.

Der er ingen tvivl om at Bitcoins har været aktivt i snart 10 år, hvor værdien kun er steget. Vi vil med garanti se Bitcoins og blockchain finde deres helt præcise plads på markedet, hvor der bliver større forståelse for selve det som Blockchain kan og ikke blot bliver anset som en investeringsidé.

Hvis du kunne have interesse i at vide mere omkring disse bitcoins, samt selve processen bag, så findes der et hav af hjemmesider, hvor du kan fordybe dig op området. Hvis du derimod allerede er overbevist, så kan du også nemt springe direkte til processen hvor du køber dine bitcoins.

Held og lykke med din investering.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Virksomheder i Aalborg med succes

Iværksætteri er i dag på de flestes læber. Medierne, arbejdspladserne og skolerne har taget det til sig og fokuserer mere og mere på vigtigheden af, at innovation skal prioriteres. Lige netop det med prioriterering har de taget til sig i Aalborg. Her...

Read More...

De mange forskellige lån der kan optages online

Det kan sagtens gå hen og virke uoverskueligt, at skulle have styr på alle de mange forskellige låntyper. Særligt når man selv er interesseret i at tage et lån, kan man hurtigt komme til at føle sig på bar bund. Derfor er det vigtigt, at tage det sti...

Read More...

Sådan får du flotte reklameartikler

Når man skal skabe reklame og popularitet omkring sit brand, kan det være svært at vide, hvordan man bedst skaber opmærksomhed omkring sig selv. Der er en helt enorm konkurrence blandt selvstændige, og på grund af globaliseringen konkurrer danske udb...

Read More...