Hvad udgør en rigtig lejrtur?

hytte i naturen

1 år siden |  0 comments  |  Alt om rejser

En lejrtur er ikke bare ligesom en hvilken som helst anden tur. For der er nogle helt særlige rammer på en lejrtur, som skal være der, før det er rigtigt. Først og fremmest så er der de fælles spisninger som udgør en stor del af at være på lejrtur sammen. Dernæst er der de mange opgaver, som tildeles til folk i løbet af en lejrtur. Man er på opvaskehold, på madholdet, på rengøringsholdet osv. For en lejrtur er det at skabe en lejr i fællesskab og være sammen om opgaverne. Det at vaske op bliver lige pludselig sjovt og hyggeligt i samværet med de fem andre.

Ofte vil man skulle sove på sovesale eller værelser med køjesenge. Man kommer hinanden ved og må bære over med fælles bade. Der skal være masser af aktiviteter, men også bare plads til hygge og afslapning. Og så vil man ikke kunne undgå den obligatoriske aftenunderholdning med sang og konkurrencer, eller hvad man nu lige finder på. Alt sammen skal det til før det bliver en rigtig lejrtur. Alt sammen handler det om samværet og denne måde, hvorpå man er sammen om opgaverne og er sammen over længere tid. Man skal finde ud af det sammen og hjælpes ad. Så har man en rigtig lejrtur.

En lejrtur kan tilpasses alle


Der findes mange sammenhænge, hvor man tager på lejrtur sammen. Det kan være med alle aldersgrupper og alle typer af grupper. For en lejrtur vil kunne tilpasses alle og altså dem, der skal med. Det kan gøres ved at lave et tema, som passer til dem, som skal af sted. Det kan gøres ved at lave aktiviteter, der passer til aldersgrupperne eller til de interesser folk har. Man vil også kunne tilpasse det ud fra, hvor meget aktivitet der skal være i forhold til, hvilke behov der er. Der er mange måder at gøre det på. Og det er vigtigt at tænke på dette.

For skal man på en lejrtur skal alle kunne være med. Det er vigtigt for at det bliver en god oplevelse for alle. Derfor er mange ting vigtige, når man planlægger en lejrtur. Det kan også være vigtigt, hvor henne man er og hvilket sted man er. Dette kunne måske være i forhold til, at man helst ikke skal for langt væk eller noget lignende. Kunne man bruge lidt hjælp til det at finde et sted, så kan man tage et kig ind på lejrguide.dk og få nogle ideer til mulige steder at tage på lejrtur.  Så kan man finde det helt rigtige.

Skab sammenhold med en lejrtur


Mange steder og i mange sammenhænge hvor man har et fællesskab, er det vigtigt at man her har et sammenhold. Derfor kunne det være en god ide at tage på lejrtur sammen. For igennem en lejrtur oplever man fælleskabet og sammenholdet på en ny måde. Derudover så skaber det også et sammenhold, hvor man føler, at man hjælper hinanden og er der for hinanden. Altså er det en god ide at bruge en lejrtur til dette, da det er et oplagt sted med de rette rammer til at have fokus herpå. Derfor bruger mange også lejrturen på denne måde.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Tag 3 gode råd med på ferien med hele familien

En rejse med hele familien kan være et minde for hele livet og en fantastisk oplevelse for både børnene, forældrene og bedsteforældrene. I den anledning vil vi give jer 3 gode råd med på vejen her. Hvor skal turen gå hen? I det 21. århundrede er an...

Read More...

Sådan forbereder du dig til rejsen

Har du booket sommerferierejsen? Så er det på tide, at du begynder at overveje, hvordan du bedst mulig kan forberede dig til din rejse. På den måde ender du ikke med at stå panisk ude i lufthavnen, fordi du har glemt pas, badetøj og solcreme. I denne...

Read More...

Her skal din sommerferie gå hen

Der er utallige gode rejsedestinationer, som du kan overveje til din sommerferie. Mulighederne er så mange, at vi nok kan komme med mindst hundrede oplagte forslag, men vi holder os dog til tre anbefalinger her. Sponsoreret af Santander Hvis du...

Read More...