Find en firmagave til dine medarbejdere

Julegaver

1 år siden |  0 comments  |  Andet

Der kan være flere grunde til, at du giver dine medarbejdere en firmagave. Det kan være i forbindelse med en særlig begivenhed, for eksempel et jubilæum, jul eller andre tidspunkter, hvor der er noget at fejre. Det er dog ikke altid nemt at finde den rigtige gave. Mennesker er forskellige, og derfor vil der også være forskel på, hvad dine medarbejdere kan bruge. Det kan virke umuligt at ramme rigtigt, da der altid vil være nogle, som ikke lige drikker vin, spiser chokolade med marcipan eller noget tredje.

Heldigvis findes der en løsning, hvor du kan glæde alle dine medarbejdere. Du kan nemlig give dem et gavekort til forskellige butikskæder, webshops og oplevelser, og så kan medarbejderne selv vælge, hvad du vil bruge gavekortet på. På den måde er du sikker på at ramme mere bredt, og der vil helt sikkert være flere folk, som får glæde af deres gave. For selvom det er tanken, der tæller, så føles det bare bedst, når folk bliver oprigtigt glade for deres gave.

Sig tak til dine medarbejdere med en firmagave


En firmagave er en måde at takke dine medarbejdere for en god indsats. Det viser, at du sætter pris på dem og er villig til at bruge penge på dem. De investerer meget af deres tid i virksomheden, og derfor vil de fleste have det godt med at blive anerkendt for deres indsats.

Med et gavekort som firmagave, kan du vælge at gavekortet skal være rettet mod en specifik butikskæde, men du har også mulighed for at købe et gavekort, som er åbent, så medarbejderen selv kan gå ind og tjekke udvalget af butikker og webshops og vælge, hvad gavekortet skal bruges til. Hvis du mangler inspiration til den rette gave, så er dette en rigtig god løsning. Se alle firmagaver her.

Det kan især være en god løsning i større virksomhed, hvor der typisk vil være mange forskellige typer mennesker. Men gavekortet kan også sagtens bruges på mindre arbejdspladser. Du bestemmer selv, hvor mange gavekortet skal gives til.

Vær opmærksom på reglerne


Som med så mange andre ting, er der selvfølgelig nogle regler angående firmagaver, som det kan være en god idé at være opmærksom på. Det er især i forhold til fradrag og beskatning, at du og dine medarbejdere kan komme i tvivl. Firmagaver er en helt normal ting i mange virksomheder, og derfor findes der selvfølgelig også vejledning for både dig som virksomhedsejer og dine medarbejdere. Det er noget rod ikke at have styr på det skattemæssige, så derfor er det altid en god idé at tjekke op på disse ting, hvis du er i tvivl.

Firmagaven skulle gerne være en positiv ting for alle parter, og derfor vil det være ærgerligt, hvis det skal ødelægges, fordi der ikke helt var styr på reglerne omkring firmagaver. Tjek derfor reglerne og gå derefter i gang med at undersøge muligheder for at give et gavekort som firmagave. Det vil være et sikkert hit blandt medarbejderne.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hvorfor skal du lære et trylletrick?

I denne artikel vil vi ge en smule i dybden med hvorfor det er en god ide at kunne imponere sine venner og familie med et trylletrick. Du kan gå ind og lære trylletricks her, og på den måde hele tiden være i stand til at kunne imponere dine omgivelse...

Read More...

Få solgt din bolig hurtigt og nemt hos en professionel ejendomsmægler

Uanset om du bor i Sønderjylland eller på Bornholm, så kan det være utrolig svært at få solgt et hus på egen hånd. Der er efterhånden en del firmaer, der hjælper danskerne med at sælge deres bolig selv, men faktum er bare, at det kan være noget af en...

Read More...

Fra social angst til social styrke

Omkring hver femte dansker rammes af en eller anden form for angst. Angst er meget overordnet, hvor social angst eller socialfobi er en af de typer, der opleves utroligt hyppigt blandt danskerne. Det kan synes svært at komme af med, hvis først man er...

Read More...