En teaterskole i Vestjylland

1 måned siden |  0 comments  |  Andet

Har du lyst til at arbejde med dit skuespillertalent? Vil du lære, hvordan du fortæller en historie gennem en rolle, og kunne du tænke dig at arbejde på det mindst 12 timer om ugen? Så skal du tage på Øse Efterskole!

På Øse Efterskole får du en unik mulighed for at udvikle dit talent. Med kompetente lærere, der begge hører hjemme på de skrå brædder i teaterverdenen. De har stor erfaring inden for skuespil, og kan lære dig at være tryg på scenen. De ser potentialet i dig, og vil arbejde intensivt på dit talent hele året.

På Øse Efterskole kommer du både til at opleve teaterverdenen gennem professionelle forestillinger både i og uden for Danmarks grænser. Desuden vil du også selv komme til at fremvise teater både på skolen og uden for skolen.

”Teaterhuset” er stedet, hvor teaterlinjen holder til. Med egen scene, lyd, lys, sminkerum, kostume depot osv. udgør teaterhuset rammerne for din udvikling. I teaterhuset vil du blandt andet komme til at arbejde med dans, mime, retorik, masker, tekstskrivning, monologer og meget mere. Skuespillerverdenen udgør i sig selv en masse forskellige facetter, og du vil komme til at afprøve mange af dem.

At arbejde som skuespiller er et intenst samarbejde med mange mennesker. Samarbejde og hensynstagen er nøgleordet på teaterlinjen. Du vil opleve at arbejde med dig selv og andre i pressede situationer for at nå at blive færdig med et stykke – at spille teater er lig med at arbejde tæt på andre mennesker.

Så vil du udvikle dit skuespillertalent og samtidig få en uforglemmelig oplevelse sammen med mange andre unge? Så tag med på teaterskole i Vestjylland. Øse Efterskole er klar til at give dig en oplevelse for livet og måske endda en fremtidig skuespillerkarriere?

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Bedste og billigste massagestol 2016

Mange mennesker nyder en god massage, men de fleste er derfor også klar over, at dette ikke altid er en billig fornøjelse. Hvis man jævnligt bestiller tid til en massage hos en massør, kan dette godt i længden blive en forholdsvis dyr fornøjelse. Det...

Read More...

Gode råd til at gøre trænings til en vane

De fleste oplever at leve sundt i perioder, men mange har samtidig også svært ved at holde fast i den sunde livsstil, når hverdagen begynder at presse for meget på. Derfor er det også vigtigt, at man gør træ...

Read More...

Kom i krigerhumør: Køb et hardball-våben hos E-tech

Hos E-tech kan drømmen om et rigtigt våben blive til virkelighed, uden at du behøver tage jagttegn. Her kan du købe Hardball-våben, der hverken er farlige eller svære at bruge. Kunne du tænke dig at pr&...

Read More...