Derfor skal ferien gå til Spanien

1 måned siden |  0 comments  |  Alt om rejser

Står du og planlægger hvor ferien skal gå hen i år, men er i tvivl om destinationen? Så tvivl ikke længere: du skal da til Spanien. Her giver vi dig fem grunde til hvorfor.

Vejret
Er du træt af gråvejr, byger og blæst? Vejret i Spanien er det meste af året solrigt og behageligt. Så tøv ikke med at finde solhatten, klipklapperne og solcremen frem.

Kulturen
Spanien er et land med masser af kultur og historie. Hvad enten du er til Gaudís kirke i Barcelona eller fodbold i Madrid, så er der noget for enhver smag.

Aktiviteter
Spanien er et land med en masse muligheder til dem, der ønsker en aktiv ferie. Gå Caminoen, surf ved den spanske kyst eller tag på golfferie i Spanien. Mulighederne er uendelige.

Maden
Hvis der er én ting Spanien er kendt for, er det landets fantastiske mad. På en tur til Spanien vil alle dine smagsmæssige behov med garanti blive tilfredsstillet.

Lidt af det hele
Spanien er et kæmpe land, og uanset hvad du bedst kan lide, så er der helt sikkert noget for dig. Storbyferie i Barcelona eller afslapning ved den spanske kyst er alt sammen indenfor kort afstand og nemt at kombinere.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan forbereder du dig til rejsen

Har du booket sommerferierejsen? Så er det på tide, at du begynder at overveje, hvordan du bedst mulig kan forberede dig til din rejse. På den måde ender du ikke med at stå panisk ude i lufthavnen, fordi du har glemt pas, badetøj og solcreme. I denne...

Read More...

Polen kan meget mere end du tror

Efter en tiltrængt ferie, er jeg endnu engang vendt hjem med ny energi. Det har været dejligt at koble af nogle dage, på trods af at jeg elsker mit arbejde. Husker du at gøre det samme? I lørdags tog jeg en tur til Gdansk, Polen på en 3-dages ren...

Read More...

Her skal din sommerferie gå hen

Der er utallige gode rejsedestinationer, som du kan overveje til din sommerferie. Mulighederne er så mange, at vi nok kan komme med mindst hundrede oplagte forslag, men vi holder os dog til tre anbefalinger her. Sponsoreret af Santander Hvis du...

Read More...