Danmarks første forhandler af Cervelo 2018 modeller

Cervelo 2018

1 år siden |  0 comments  |  Andet

Cervelo er et canadisk firma der producerer high-end cykler af højeste kvalitet. Firmaet blev stiftet tilbage i 1995 og har sit hovedkontor i Toronto, Canada. De er kendt for deres fremstilling af racercykler, tricykler og endurance.Interessant nyt på Cervelo fronten

Går man op i cykling, og cykelsport generelt, så har man med garanti hørt om Cervelo cykler. Tilbage i 2002 til 2008 dannede det verdensomtalte brand rammerne for det kendte CSC mandskab.

Senere hen valgte de så at oprette deres eget cykelhold, der går under navnet Cervelo TestTeam. På dette hold var Carlos Sastre blandt andet kaptajn, som blot har været én af mange populære og prominente navne på cykelholdet.

Deres kvalitet og cykler taler for sig selv, og der er slet ingen tvivl om at de har fat i den lange ende indenfor cykelsporten. Den seneste nyhed er så, at vi kan få glæde af deres seneste og nyeste modeller hjemme i Danmark. Det er nemlig en af landet førende cykelforhandlere, der har fået rettigheder, og dermed også lov til at blive officiel Cervélo forhandler.

Vinderen af dette ræs er blevet Cykelexperten, kvag deres dygtige og professionelle udgangspunkt butikken har- fysisk, men også online.

Dette betyder at man allerede fra i slutningen af 2017, vil kunne finde modellerne online, såvel som i den fysiske butik hos Cykelexperten i Vanløse. Det er en stor anerkendelse for deres butik, og det hårde og målrettede arbejde butikken ligger hver eneste dag – internt såvel som eksternt.

Første forhandler I DK

Cykelexperten vil være Danmarks første cykelforhandler til at bringe de nyeste Cervelo 2018 modeller ud i butikkerne herhjemme.

Du kender modellerne ved at de er navngivet med et bogstav. Dette er en god indikator for hvilken model, der er essentiel for at kunne indfri dine behov som rytter.

Følgende modeller er:

  • C-serien (endurance)

  • S-serien (hurtig landevej)

  • R-serien (mere alsidig model)

  • P-serien (velegnet til triatlon)

  • T-serien (velegnet til banecykling)


Cykelexperten har allerede røbet nu, at de primært kommer til at fokusere på deres high-end modeller.

Det er en stor cykelnyhed- og anerkendelse at vi i Danmark kan få lov at finde og se disse lækre nye cyklingmodeller.

Ligeledes er det en stor fornøjelse at vi som et af Danmarks første medier Berita, har fået lov at bringe den gode nyhed. Disse vil der løbende komme mange flere af, blot hold dig opdateret her på siden. Vores skribenter gør et grundigt stykke arbejde i deres research, hvorfor vi er i stand til at kunne bringe gode og relevante nyheder.

Tak fordi du læste med.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hvorfor skal du lære et trylletrick?

I denne artikel vil vi ge en smule i dybden med hvorfor det er en god ide at kunne imponere sine venner og familie med et trylletrick. Du kan gå ind og lære trylletricks her, og på den måde hele tiden være i stand til at kunne imponere dine omgivelse...

Read More...

Få solgt din bolig hurtigt og nemt hos en professionel ejendomsmægler

Uanset om du bor i Sønderjylland eller på Bornholm, så kan det være utrolig svært at få solgt et hus på egen hånd. Der er efterhånden en del firmaer, der hjælper danskerne med at sælge deres bolig selv, men faktum er bare, at det kan være noget af en...

Read More...

Fra social angst til social styrke

Omkring hver femte dansker rammes af en eller anden form for angst. Angst er meget overordnet, hvor social angst eller socialfobi er en af de typer, der opleves utroligt hyppigt blandt danskerne. Det kan synes svært at komme af med, hvis først man er...

Read More...