Det skal du vide om E-væske

m13

E-væske er den væske, som du finder i din e-cigaret. Den bruges ved, at væsken fordamper, og så kan du inhalere den. Du kan finde E-væske i mange forskellige smage, hvilket blandt andet er, hvorfor e-cigaretter er så populære. Du kan finde e-væske med eller uden nikotin. 

e-cigaret, elektronisk cigaret, kvinde

Pas på ulovlige markeder

Der er ingen rigtig regulering på markedet for e-væske. Det betyder, at der tit ikke er så mange oplysninger om den væske, som du bruger. Derudover er der også et kæmpe marked for ulovlige E-væsker, hvilket ikke er noget, som man vil gå efter. Når du skal købe E-væske, så er det godt at gå efter mærker, som du kan læse om, og som der er certificeret. Du kan finde et stort udvalg af E væske her.

ansigtsudtryk, briller, dybde

Hvor stor en dosis nikotin skal du have?

E-væske kan som sagt både komme med eller uden nikotin. Der er stor forskel på, hvor meget nikotin som er i en væske, og det er vigtigt at tage mængden in mente, når du køber ny væske. 

  • 0mg – Nikotinfri:

Her er der ingen nikotin i væsken. Den indeholder i stedet kun aroma. 

  • 6mg – mild:

Denne mængde er til dig, der ikke har røget meget før. Den passer til folk, som ryger mellem 0 og 10 cigaretter om dagen. 

  • 11-12mg – moderat:

Dette er til dig, som ryger mellem 10 og 15 cigarretter om dagen. 

  • 16-18mg – stærk:

Dette er til dig, som ryger cirka 20 cigaretter om dagen

  • 24mg – ekstra stærk:

Du ryger enten mere end 20 cigarretter om dagen eller kun cigaretter uden filter

Du kan dog med fordel eksperimentere med forskellige styrker for at finde den, som du bedst kan lide. Det er dog altid en god idé at starte med en lav dosis og så arbejde sig opad mod de høje, hvis man føler et behov for det. 

fritidstøj, mand, rekreation

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *